štvrtok 18. júla 2013

Niekto by rád cestovanie v čase? - GIVEAWAY -

Nie je to tak dávno, čo na blogu svietil článok s rovnakým slovíčkom - giveaway. No vďaka vyšším silám univerza a úžasnému vydavateľstvu Slovart môžem takýto článok publikovať znova.

Takže, všetci čo hádajú, že tu pre vás mám zasa nejakú skvelú knihu, hádajú správne! A poväčšine asi aj došlo, že o akú knihu sa jedná... Ale aby bolo všetko jasné:


Pred pár dňami vyšla druhá časť (ktorú mám čerstvo za sebou a poviem vám... wow. Viac už čoskoro v recenzii :) ), no a tí z vás, ktorí nad kúpou jednotky ešte stále váhajú, majú teraz možnosť skúsiť šťastie a trocha zabojovať o to, aby sa táto kniha ocitla aj na ich poličke. Veď ona vás presvedčí o tom, že za to skutočne stojí, a verte mi, potom už nebudete s kúpou dvojky váhať ani sekundu.

Tentoraz sa však bude súťažiť kúsoček inak ako ste u mňa zvyknutí. Namiesto bezduchého klikania budete musieť zapojiť svoju fantáziu. Nechcem od vás nič dlhé, nič s neviem akou literárnou hodnotou, no na druhej strane nechcem ani nič priveľmi zbúchané. Kúsok sa posnažte, ono to až tak bolieť nebude. :)

No a nebudem to už zbytočne naťahovať... Každý, kto sa bude chcieť zapojiť, či už slovák alebo čech, to urobí tak, že mi pošle najneskôr do 1. augusta e-mail. E-mail bude obsahovať prezývku dotyčného, ale čo je podstatnejšie... A dostávam sa k časti s fantáziou. Predstavte si, že máte podobne ako Liam, Maddy a Sal po ruke časostroj, ktorý vás zoberie do akejkoľvek doby. Minulosť, budúcnosť, minulosť zmenená na nepoznanie... Od vás chcem, aby ste mi napísali, ako by to v dobe, ktorú ste si vybrali, podľa vás vyzeralo. Či by už pomedzi dinosaurov lietali autá riadené chlpatými ľudoopmi alebo by sa jaskynní ľudia na diaľku dorozumievali inteligentnými smartfónmi... Fantázii sa medze nekladú. Či danú dobu pozmeníte na svoj obraz alebo len vlastnými slovami popíšete, ako to asi tak vyzeralo na dvore Henricha VIII., je to na vás.

Výhercu vyberiem tak, že z predstáv, ktoré mi pošlete, vyberiem tri, ktoré sa najviac páčili mne. Tie následne zverejním na blogu, kde bude zároveň cca dva týždne prebiehať anketa, v ktorej už budete vy rozhodovať o tom, kto si knihu zaslúži najviac. :)

Takže si to zhrňme: zúčastniť sa môže hocikto zo Slovenska alebo Čieche-mail s prezývkou a vašou verziou nejakého časového obdobia môžete posielať do 1. augusta (vrátane). Posielate ho na moju e-mailovú adresu (hliboka.miroslava@gmail.com). Ja najneskôr do 7.8. vyberiem tri diela, mne najsympatickejšie. Ešte v ten deň ich uverejním na blogu spolu s anketou, v ktorej už prevezmete žezlo do ruky vy. Hlasovať za svojho favorita budete môcť do 15.8.  O deň neskôr to celé vyhodnotím a vyhlásim víťaza. Ak by sa stalo, že by niektoré dva vaše výtvory mali rovnaký počet hlasov, víťaza náhodne vyžrebujem.

Nakoniec vám všetkým želám, nech vás múza kopne čo najlepšie a brány vašej predstavivosti, nech sú otvorené čo najviac.

Dúfam, že vás to aspoň kúsoček zaujalo a že sa vás zapojí čo najviac. A ak sa rozhodnete na malú časo-cestovateľskú jazdu zlanáriť aj iných ľudí, budem len rada. Akékoľvek otázky, pripomienky a čokoľvek iné, čo vás napadne, smerujte do komentára. :)

1 komentár: