nedeľa 16. marca 2014

UKÁŽKA: Veronica Roth - EXPERIMENT


Dystopické sci-fi. Najočakávanejšia a najšokujúcejšia kniha roku 2013! Romány Divergencia a Rezistencia vtiahli čitateľov do mrazivo realistického postapokalyptického sveta. Teraz nastal čas zistiť, či to nebol všetko len EXPERIMENT!

Tris a Tobias sú opäť spolu - ale za akú cenu. Systém frakcií je kompletne rozvrátený, polovica mesta leží v troskách. Spoločnosť však potrebuje vodcov, a tak sa k moci dostávajú tí, ktorými doteraz ostatní opovrhovali. Bezprizorní. Všetci však myslia iba na pomstu. A tak to vyzerá, akoby len vymenili diktátorku v čierno-modro kostýme za inú v otrhaných šatách. Mesto je v rozklade a jediná záchrana môže prísť zvonku. Tris a Tobias sa vydávajú za plot, aby sa pokúsili odhaliť pravdu o svojom meste. Je naozaj možné, že sú len súčasťou experimentu, z ktorého niet úniku? Alebo je aj toto len ďalšia simulácia?

Najprv sme stretli divergentných, tak sme spoznali rezistenciu a teraz prichádza jeden veľký EXPERIMENT

Vydavateľstvo Slovart si pre svojich čitateľov pripravilo jedno príjemné prekvapenie a záverečná časť geniálnej trilógie od Veronicy Roth je v našich kníhkupectvách varená, pečená o dva týždne skôr!!! Pre váhavcov a nerozhodných prinesie skupina slovenských blogerov v spolupráci s FB stránkou SlovartBooklab a vydavateľstvom Slovart exkluzívne ukážky z tejto čerstvej novinky, aby sa každý vášnivý čitateľ na vlastné oči presvedčil, že utekať do kníhkupectva je skutočne jediná prijateľná možnosť. 

Čakáte? Váhate? Špekulujete? Čítajte!!! Dnes 4. kapitola priamo až na vaše obrazovky:



Nestačí vám jedna kapitola? Nezúfajte, k ostatným sa dopracujete na týchto blogoch:



1. kapitola - Luce
2. kapitola - Domčo
3. kapitola - Luu
4. kapitola - Miruš
5. kapitola - Madžgy
6. kapitola - Our little library
7. kapitola - Judit


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára